Nieuwe velgen kopen

Fan van auto’s? Dan bent u ongetwijfeld ook een fan van nieuwe velgen! Kopen kan voortaan bij Wheelsonline waar u kan kiezen tussen stalen velgen, aluminium velgen en lichtmetalen velgen. Nieuwe velgen aan uw wagen zorgen voor uitstraling en ze geven bovendien een persoonlijke touch aan uw auto. Nieuwe velgen kiest u afhankelijk van uw persoonlijke smaak, maar het heeft een aantal voordelen voor uw wagen. Kiest u voor lichtmetalen velgen, dan betaalt u iets meer, maar de auto zal zuiniger rijden: naar verloop van tijd is dat een win-winsituatie. Lichtmetalen velgen zijn verder te verkrijgen tot 22 inch. Kiest u anderzijds voor stalen velgen, dan moet u het doen met kleinere exemplaren. Maar staal is beter bestand en dus ideaal voor de wintermaanden. In de zomer kan u gaan voor lichtmetalen velgen. Bij Wheelsonline kiest u wat u zelf wilt, wij geven graag advies over de verschillende mogelijkheden zodat u de juiste keuze maakt bij het aankopen van nieuwe autovelgen. Velgen op maat zijn mogelijk en daarvoor houden wij rekening met het merk van de wagen, het automodel en de inchmaat van de velgen.

Werkwijze van Wheelsonline

Maak uw wagen uniek dankzij nieuwe velgen. Kopen kan eenvoudig via Wheelsonline waar wij ze ook voor u volledig monteren. U kan er kiezen uit GMP Italia velgen, Tam wheels velgen, Rial velgen of velgen van de merken Alutec, Wheelworld, Barotelli, Mam of Ulta wheels. Velgen op maat kan bij Wheelsonline, maar wij staan ook graag in voor het balanceren of monteren van nieuwe banden. Daarbij heeft u de keuze uit Michelin, Continental, General, Goodyear, Dunlop, Firestone, Goform, Vredestein, Event, Yokohama of Falken. Bij Wheelsonline gaan we volgens het gelijkvormigheidsattest van je wagen aan de slag met nieuwe velgen.

Contacteer Wheels Online

Interesse in nieuwe velgen? Kopen kan bij Wheelsonline waar wij zorgen voor de volledige montage, conform het gelijkvormigheidsattest van je wagen en afhankelijk van uw eigen smaak, het automerk en de maat. Ook enkel velgen kopen zonder montage kan u doen via Wheelsonline. Meer info of heeft u vragen? Contacteer ons via het formulier!

Image module
Image module