Over Wheels Online

WHEELS ONLINE is een internetonderneming gegroeid uit een reeds bestaande onderneming, die enkel offline actief is. Sinds 1990 zijn we actief in de banden -en velgensector. De tijd staat niet stil, net zoals wij, waardoor wij ons naar “the next level” wanen: online velgen- en bandenverkoop!

Wheels Online, ervaring in velgen

Aangezien wij sinds 1990 onze ervaring en kennis hebben opgebouwd, hebben we onze eigen banden- en velgen-configurator ontwikkeld, waar we dagelijks nog aan bijsleutelen om jou de juiste informatie te kunnen verstrekken. Hierdoor kan je zorgeloos jouw mooie set velgen aanschaffen. Velgen kopen, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Niet alleen streven wij naar een perfect product, onze service is voor ons even belangrijk. We gaan voor de beste begeleiding: van de juiste keuze tot de daadwerkelijke levering én aftersales. Dat is onze job, onze passie én onze reclame!

We zijn steeds beschikbaar voor de klant via zoveel mogelijk kanalen. Je kan ons telefonisch, via chat, Facebook en e-mail bereiken. Daarnaast kan je ons ook steeds op de ‘old school’-wijze een bezoekje brengen. Met een leuke babbel kunnen wij jou de nodige productinformatie verschaffen en kan je onze kwalitatieve producten in het echt.

Wheels Online onderscheidt op vlak van kwaliteit

WHEELS ONLINE wil zich van de andere webshops onderscheiden met de beste kwaliteit. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Bij WHEELSONLINE vind je met een duidelijke reden een beperkter gamma aan producten terug dan bij de andere online shops. Dit komt doordat wij velgen, die niet aan bepaalde eisen voldoen, niet aanbieden.Door kwalitatief lage velgen, kan de klant later met eventuele problemen te maken hebben. Wij als velgenspecialist willen dit voorkomen, waardoor wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen om deze problemen te vermijden.

Desondanks heeft WHEELS ONLINE toch een mooie eigen voorraad van ongeveer +2500 velgen op stock én een groot netwerk met de kwaliteitsvolste velgenfabrikanten. Op deze manier kunnen we, velgen die op een bepaald moment niet meer in stock zij,n toch zo snel mogelijk leveren.

Je kan dus concluderen dat we streven naar de beste kwaliteit en service. Bij ons kan je velgen kopen aan een scherpe en dus betaalbare prijs.

Montagepunt

Image module

Showroom

Image module