Nieuwe Continental banden kopen

Heeft u een wagen? Dan is het belangrijk om op tijd van banden te wisselen. Continental banden kopen kan bij Wheelsonline waar we instaan voor het monteren en balanceren van wielen. Ons arsenaal banden omvat ook de kwaliteitsvolle exemplaren van Continental. Banden zijn de drijvende kracht van je wagen en dus kies je van in het begin meteen maar de juiste. Continental is immens populair. Het merk werd in 1871 uit de grond gestampt met maar 1 doel: veiliger autorijden zonder het rijcomfort en rijplezier daarvoor te laten inboeten. Continental banden hebben perfecte remprestaties en zijn gezegend met een Duitse techniek: het is de eerste band met een geprofileerd loopvlak. Continental banden combineren dus innovatie met techniek en kwaliteit. Die technieken zijn daarenboven doorslaggevend sinds 1995. Verder zijn de banden van Continental uitermate veilig: maak uw keuze tussen zomer- of winterbanden of kies ze allebei want ongeveer 140 000 banden van dit merk worden jaarlijks getest. Die testings gebeuren andere door onafhankelijke partners.

Onze werkwijze

Bent u op zoek naar Continental banden? Kopen kan gewoon via Wheelsonline. U kan hier terecht voor de montage van uw (nieuwe) banden, voor het balanceren van uw banden, voor het checken van de bandenspanning of voor bandenreparatie. Naast Continental hebben wij ook autobanden van Michelin, Goodyear en Falken in ons aanbod.

Contacteer Wheels Online

Bent u geïnteresseerd in nieuwe Continental banden? Kopen kan uiteraard bij Wheelsonline waar u kan rekenen op een kwaliteitsvolle service. Heeft u vragen over onderhoud of autobanden? Wilt u meer informatie over Continental autobanden? Kom langs bij Wheelsonline of contacteer ons via het contactformulier.