Banden balanceren Bij Wheels Online

Heeft u regelmatig last van een trillend stuur? Banden balanceren is dan de oplossing. Daarvoor kan u terecht bij Wheelsonline waar we de wielen uitbalanceren en de velgen en banden opnieuw in balans brengen. Omdat een nieuwe band of een nieuwe velg nooit overal hetzelfde wegen is het uitbalanceren van banden nodig. Gespecialiseerde toestellen waar we mee werken, zoeken de plaats van de onbalans en waar het wiel dus meer weegt. Die elektronische toestellen zeggen ons ook hoeveel gram het wiel meer weegt. Het uitbalanceren gebeurt door balanceergewichten op het wiel rechttegenover het zwaardere wiel te bevestigen. Banden monteren kan uiteraard bij Wheelsonline, maar het uitbalanceren gebeurt ook altijd wanneer de banden voor het eerst op het wiel gemonteerd worden. Rijdt u met zomerbanden of winterbanden? Ook tijdens die wissels moeten de banden altijd uitgebalanceerd worden.

Werkwijze van Wheelsonline

Kom langs bij Wheelsonline voor een complete bandenwissel: een demontage van de oude banden, een montage van de nieuwe banden en het uitbalanceren van uw nieuwe banden. Banden balanceren kan dus bij ons, maar ook banden kopen is mogelijk. Wij bieden onder andere de merken Michelin, Goodyear, Continental, General, Dunlop, Firestone, Goform, Vredestein, Event, Falken of Yokohama aan. Zoekt u eveneens nieuwe velgen? Die kan u bij ons vinden van de merken Gmp Italia, Tam Wheels, Rial, Alutec, Wheelworld, Barotelli, Mam en Ulta Wheels.

Contacteer Wheels Online

Banden balanceren? Dan bent u bij Wheelsonline aan het juiste adres. Wij verzorgen de bandenwissels, de bandenspanning en het uitbalanceren van uw banden. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons banden en velgen te kopen. Contacteer ons via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.